Arrangementen

Hartig of Zoet kan voor vrijwel iedere gelegenheid worden ingehuurd. Van een aangeklede borrel tot een uitgebreid buffet en van een smakelijke High Tea tot een verrassende brunch. Hierbij zijn diverse soorten thema’s denkbaar zoals: Spaanse Tapas, Italiaanse pasta’s, Mexicaans, oriëntaals of denkt u toch meer aan een Grieks buffet?

U kunt kiezen voor een aangeklede borrel. Hierbij verzorgt Hartig of Zoet kleine hapjes, die het goed doen bij uw glaasje wijn of biertje
De tapas bestaan uit zowel koude- als warme gerechten en kunnen in buffetvorm of als aangeklede borrel dienen. Een oriëntaals buffet bestaat uit verschillende gerechten waarbij oosterse landen als uitgangspunt dienen. Dit buffet bestaat uit zowel koude als warme gerechten. Van een heerlijke curry tot verrassende rijstgerechten.

De high tea kan net zoals alle andere gerechten worden aangepast op het type gelegenheid; zo vergt een verjaardag een andere benadering dan een vrijgezellenfeest en zo kan een kinder high tea bijvoorbeeld helemaal worden uitgevoerd in prinsessenstijl!

Bij al deze gelegenheid is de tafelschikking natuurlijk ook belangrijk. Bekijk even wat de mogelijkheden zijn.

De prijs wordt gebaseerd op de wensen en ideeën van de klant en is dus heel persoonlijk. Een high tea en aangeklede borrel begint bij € 17,50 p.p en voor een buffet gelden prijzen vanaf € 20,- p.p. Voor ieder wat wils en voor elke portemonnee toegankelijk.